Usuaris reals validen els prototips dels finalistes del repte de TMBinnova. I tu, ja has votat el teu projecte preferit?

Una vintena de persones van poder testar els prototips presentats pels sis equips que han arribat fins a la darrera fase de procés innovador.

Innovació / 07.11.22 - 11:26h

El darrer dia 27 d’octubre el pati del CON de Triangle es va convertir en un escenari de proves en tota regla, on una vintena de persones de les associacions Amputats Sant Jordi, COCEMFE Barcelona, Cemfis, Dincat, Casal de Gent Gran Bascònia i de l'Espai de Gent Gran Baró de Viver van poder donar la seva opinió.

Les persones usuàries eren una mostra que representava, en gran mesura, la realitat en el dia a dia del servei: persones funcionals, gent gran, usuaris amb discapacitats físiques, intel·lectuals i orgàniques i fins i tot les tres generacions d'una familia del barri de Sant Andreu. 

En aquest matí d’experiment els equips van poder posar a prova els seus prototips fent entrevistes, dinàmiques i altres experiments per recollir l’opinió de les solucions presentades. Ara hauran de treballar sobre els resultats obtinguts per millorar les seves propostes i presentar les versions definitives davant del jurat que decidirà quines tres idees s’exposaran a l’Smart City Expo World Congress a l’acte de cloenda del repte.

La proposta guanyadora del repte serà pilotada en un entorn real per estudiar en profunditat la seva viabilitat i adaptabilitat a la realitat de la xarxa. A més a més, els membres de l’equip guanyador s’emportarà una experiència d’una nit per a dues persones en un dels 97 paradors de la línia Paradores Nacionales.

Vota el teu projecte preferit!

Entre els premis previstos, es recull una menció a la idea més valorada per la comunitat. Vota el teu projecte preferit abans del 15 de novembre deixant, el teu m'agrada en els videos que trobaràs a continuació: 

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB