Dijous, 25 de febrer de 2021

Una conductora de bus de TMB recull l’homenatge del grup Vocento als professionals del transport

 

Rosa Maria recollint el guardó / Vocento

Una conductora de bus de TMB recull l’homenatge del grup Vocento als professionals del transport

Els professionals d'autobusos i metro, persones  de serveis essencials que no van deixar de treballar ni un sol dia des que es va declarar l'estat d'alarma, van rebre ahir el “Gracias” de Vocento, juntament amb altres col·lectius

Redacció / 25.09.20 - 12:13h

Rosa Maria Lirola Álvarez, conductora d'autobús del CON de Zona Franca, ha estat la representant dels professionals del transport, que va recollir ahir el guardó a l'acte d'homenatge "Gracias" que VOCENTO va celebrar ahir a la seva nova seu a Madrid.

L'objectiu de l'homenatge ha estat reconèixer i agrair públicament el treball, el lliurament, la valentia i el coratge dels professionals i col·lectius més implicats en la lluita contra la Covid-19, en primera línia o en la rereguarda, i fer valdre el seu compromís i actitud, que han estat i són un exemple.

TMB ha mantingut de forma permanent, des de l’inici de la pandèmia, una oferta de servei important, malgrat que la demanda va caure a límits històrics per sobre del 90%. El personal de la companyia ha estat durant tots aquests mesos a l’alçada d’aquestes circumstàncies tan especials, demostrant professionalitat i coratge per garantir un servei públic tan essencial com és el transport públic.

Rosa Maria va expressar en un breu discurs la seva satisfacció i va dir: “Con toda la humildad del mundo y el respeto más profundo para los que estuvieron y están en primera línea, quisiera agradecer este reconocimiento y hacer partícipe del mismo, a mis jefes, conductores, mecánicos, vigilantes y personal de limpieza de Transportes de Barcelona, gracias”.

L'1 d'abril la Fundació TMB posava en marxa, a través del seu programa de voluntariat, la col·laboració amb el Consorci Sanitari, el SEM i Bombers de Barcelona en l'operativa de suport a l'emergència. La tasca d'aquests voluntaris consistia en el trasllat de pacients afectats per la Covid-19 i donats d'alta hospitalària però amb indicació mèdica de confinament en espais específics no domiciliaris.

Més de dues-centes persones, professionals de la conducció, es van oferir per conduir els autobusos model midi que es van habilitar per realitzar aquests serveis, i van mostrar així, un cop més, la vocació de servei públic i de compromís amb la societat de la plantilla.

Vídeo del discurs de Rosa Maria Lirola Álvarez 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB