Dissabte, 24 d'octubre de 2020

Un vehicle solidari per als nens més vulnerables

 

“Vehicle solidari per als valents” / CSC

Un vehicle solidari per als nens més vulnerables

Conductors Solidaris de Catalunya dona a l'Hospital de Sant Joan de Déu un vehicle adaptat per a la mobilitat dels nens i nenes que es troben en una situació vulnerable o que tenen necessitats específiques.

Redacció / 29.01.20 - 09:14h

El 16 de gener l'ONG Conductors Solidaris de Catalunya (CSC) va donar al programa de cooperació internacional Cuida'm, de l'Hospital de Sant Joan de Déu, un vehicle adaptat per donar un servei de mobilitat als nens i nenes amb necessitats especifiques.

El vehicle adaptat ha estat completament renovat i equipat per oferir el màxim confort als pacients i donar servei a diferents unitats de l'hospital per a desplaçaments a l'aeroport o a l'estació de tren, així com altres trajectes que necessitin fer els petits i les seves famílies. 

La donació s'inclou en el marc del nou projecte de l'ONG, “Vehicle solidari per als valents”. Aquest projecte neix l'any 2016, quan l'ONG comença a col·laborar amb Cuida'm —que ofereix la possibilitat de tractament a nens i nenes amb una malaltia greu i curable de països en desenvolupament—, i detecta la necessitat de disposar d'un vehicle adaptat que faciliti la mobilitat dels nens i nenes de l'hospital que es troben en una situació vulnerable o que tenen necessitats específiques. Es valora la situació i, després de diverses reunions entre CSC i l'Hospital de Sant Joan de Déu, signen un acord de col·laboració per a la conducció i el trasllat dels nens i les seves famílies.

L'objectiu del projecte "Vehicle solidari per als valents" consisteix en la recollida i trasllat des de l'aeroport a l'hospital, o als pisos d'acollida, dels nens i nenes amb malaltia greu que arriben de països en desenvolupament i de les seves famílies acompanyants. 

El projecte comporta també tota la logística, com la manutenció d'aquestes famílies, l'acompanyament a les visites mèdiques després de la intervenció, fer d'intèrprets —perquè la majoria no parlen espanyol—, etc.

L'ONG fa una petició de voluntaris per al seu projecte. Tothom qui hi estigui interessat pot contactar amb Miguel Saperas al 610 084 493, amb Fredy Latorre al 675 740 051 o per correu electrònic a l'adreça ongcsc@gmail.com

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB