Trobada de la direcció de Bus amb conductors/es
Trobada de la direcció de Bus amb conductors/es

Trobada de la direcció de Bus amb conductors/es

L'objectiu era presentar els resultats obtinguts en la fase de diagnòstic del projecte d'experiència d'empleat “Conductor/a de Bus”, que es va iniciar el 2019, i exposar-ne els propers passos.

Redacció / 09.10.20 - 10:27h

La reunió, promoguda per les direccions de l'Àrea Operativa de Bus i de l'Àrea d'Organització i Persones, es va realitzar ahir en un format mixt, telemàtic i presencial, i ha comptat amb la participació d'un nombrós grup de personal de conducció i de gestió dels CON. 

A més d’explicar els resultats obtinguts als treballadors que van participar en la fase diagnòstica del projecte, també va servir per presentar com es podrà participar en la següent etapa de proposta i implantació d'iniciatives derivades d'aquest estudi, la primera fase del qual es farà a través de la plataforma TMBInnova. 

La trobada va comptar amb les intervencions del director de Bus i diversos responsables del projecte de les dues àrees promotores, seguida d'un torn obert d'intervenció del personal assistent, i va ser closa pel director d'Organització i Persones.

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB