Dimarts, 7 de desembre de 2021

Trasllat del centre assistencial per a les lesions d'accidents de treball al nou TMB Salut Centre Mèdic

 

Trasllat del centre assistencial per a les lesions d'accidents de treball al nou TMB Salut Centre Mèdic

Del 20 de febrer fins al 2 de març l'assistència de les lesions per accident de treball es farà, exclusivament, a l'Hospital El Pilar

Servei de salut, seguretat i benestar laboral / 16.02.21 - 07:12h

Amb motiu del trasllat de l'atenció a les lesions per accident de treball —realitzada fins ara al centre de Sagrera, carrer Hondures— al nou centre TMB Salut Centre Mèdic, durant un breu període l'assistència sanitària dels treballadors per accidents de treball es farà a l'Hospital El Pilar.

Del  20 de febrer fins al 2 de març, en cas de patir una lesió per accident de treball i necessitar atenció sanitària, caldrà desplaçar-se directament a l'Hospital El Pilar. Posteriorment, per poder gestionar internament les necessitats sanitàries i administratives que se'n derivin, caldrà trucar als telèfons indicats a continuació per informar del diagnòstic. 

  • Fix: 93 214 83 94 / 93 214 83 92 (laborables de dilluns a divendres)
  • Mòbil: 677 074 202 (matí) i 677 074 249 (tarda) (laborables de dilluns a divendres)

A partir del dia 3 de març es restablirà l'activitat sanitària al nou centre TMB-Salut (c/Ribes, 49-53) de Barcelona. 

L’atenció de les lesions oculars per accident de treball es seguirà atenen com fins ara, amb total normalitat a l’Institut Comtal d’Oftalmologia, ICO.

La unitat de medicina del treball del Servei de Prevenció manté la seva activitat al centre de Sagrera (C/ Hondures),1a planta, amb cita prèvia.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB