TMB Salut Centre Mèdic
TMB Salut Centre Mèdic

Comença el trasllat dels serveis de salut, seguretat i benestar laboral al TMB Salut Centre Mèdic

La treballadora social de TMB ja està atenent al nou centre de treball TMB Salut Centre Mèdic, ubicat al carrer Ribes, 49-53

Redacció / 29.12.20 - 09:20h

El TMB Salut Centre Mèdic neix amb la voluntat de seguir millorant la qualitat de l'assistència sanitària  de les lesions per accident de treball i malalties professionals i col·laborar amb els treballadors i el sistema públic de salut per tal d'aconseguir guanyar eficàcia en la recuperació de les malalties comunes i els accidents no laborals. 

La treballadora social, el departament de prevenció de riscos laborals, el servei d'administració i la direcció del servei de salut, seguretat i benestar laboral ja estan treballant a les noves instal·lacions. Resta pendent que, durant el primer trimestre del 2021, es faci el trasllat dels serveis sanitaris, que, de moment, continuen atenent amb tota normalitat al carrer Hondures.

El nou centre disposarà d'una unitat especialitzada per a l'atenció de lesions per accidents de treball amb recuperació funcional i fisioteràpia i una unitat pròpia de diagnòstic per la imatge. 

Al llarg dels propers mesos, quan assoleixi la plena activitat, també es traslladarà des de Sta. Eulàlia a aquest nou centre la gestió sanitària de les contingències comunes i la unitat de medicina del treball tindrà la possibilitat de dur a terme una part del programa de vigilància de la salut per exposició a l'amiant. Concretament, la part de realització de la radiologia, la tomografia axial computeritzada i la consulta de pneumologia. 

La data d'inauguració de tota l'àrea sanitària resta pendent de finalitzar les proves tècniques de les instal·lacions i de l'autorització de la cartera de serveis per part del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. 

 

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB