Tornada als escenaris de Speaker Cabinets

Divendres 10 de juny a les 21.00 hores, a la Sala Sidecar, la banda de rock alternatiu Speaker Cabinets actuarà en concert i presentarà el nou single i el videoclip Suzan May.

Redacció / 23.05.22 - 09:30h

El grup musical està de gira presentant el tercer capítol de la història del disc Tales From New Babel, un àlbum que està en procés de creació i que explica la història d’una ciutat decadent, plena d'injustícies, corrupció, arbitrarietat i immoralitat, on els germans Suzan i Alan May lluiten contra l’opressió de les elits dirigents d’aquest univers distòpic.

La presentació oficial del nou tema i videoclip va ser el 22 d’abril a la Sala Vapor de Terrassa.

Els concerts de Speaker Cabinets tenen una posada en escena molt original i poderosa que no deixa a ningú indiferent. Les lletres de les seves cançons tenen molta força i la seva música és molt ballable. No te’ls perdis!!!

Speakers Cabinet està formada, entre altres membres, per Guillem Bright, responsable del manteniment extern dels Sistemes de Telecomunicacions de Bus al Centre Operatiu de Negoci de Ponent, com a  lletrista, guitarra i veu. La seva música segueix les petjades dels discos conceptuals dels anys 60 i 70. L’any 2016 van publicar el seu primer àlbum, Requiem for Atlas City, un disc conceptual que té la seva continuació en Tales From New Babel.

Xarxes socials: YouTube   Instagram   Spotify   Web   Facebook 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB