Maria Canals
Maria Canals

Toca el piano per a la GenTMB

Del 24 de març al 6 d'abril, tots els treballadors que vulguin podran tocar el piano de mitja cua que s'instal·larà a l'intercanviador de Diagonal, gravar-se en vídeo i participar en el concurs “Tu hi toques”, que organitza el concurs Maria Canals.

Redacció / 21.03.17 - 15:43h

Amb motiu del 63è Concurs Internacional de Música Maria Canals que se celebra cada any a Barcelona, al vestíbul de connexió entre les línies 3 i 5 de metro s'instal·larà un piano de mitja cua per a tothom que vulgui interpretar alguna melodia.

Igual que l'any anterior, el concurs Maria Canals vol que el seu canal de YouTube i la seva “galeria dels tocats” jugui un paper destacat, i per això presenta la categoria especial dedicada al piano ubicat al metro.

Si hi vols participar, t'expliquem com fer-ho

Has de gravar un vídeo tocant el piano de mitja cua que s'instal·larà a l'intercanviador de Diagonal del metro i explicant què representa per a tu el fet de tocar aquest instrument.

Ho has de fer entre el 24 de març i el 6 d'abril, i els vídeos han de tenir una durada màxima de 5 minuts.

Els més originals i creatius, així com els que hagin tingut més visites o estiguin més ben editats, obtindran premis relacionats amb el món del piano. A més, tots els participants que pengin un vídeo a la galeria guanyaran una entrada per assistir a les proves eliminatòries del Maria Canals al Palau de la Música.

Les instruccions per penjar el vídeo les trobaràs al web maria canals.org

L'organització anunciarà els vídeos guanyadors, que s'enduran una “Experiència Maria Canals”, consistent a tocar una peça al piano de cua al Palau de la Música Catalana. Aquest emblemàtic escenari acull del 25 de març al 7 d'abril la 63a edició del Concurs Internacional de Música de piano. 

Aquesta activitat forma part de TMB Cultura, el projecte cultural de la Fundació TMB que estableix vincles entre ciutadans i associacions culturals de Barcelona i l'àrea metropolitana per aproximar la cultura a la ciutadania i enriquir l'experiència del viatge en transport públic.

 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Servei
L3 / L5 / Metro
Infraestructura
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB