Divendres, 26 de febrer de 2021

TMB va estar present a la 7a edició de La Salle Talent Fair

 

Talent Fair 2019

TMB va estar present a la 7a edició de La Salle Talent Fair

La Salle Talent Fair és un punt de trobada entre les empreses i aquells alumnes o antics alumnes que volen incorporar-se al món laboral.

Maribel Rodríguez Rojo, responsable de la unitat de selecció i identificació de persones / 24.12.19 - 08:00h

El 21 de novembre, a La Salle Campus BCN, es va celebrar la 7a edició de La Salle Talent Fair, un esdeveniment anual on empreses, estudiants i antics alumnes es reuneixen per compartir les seves expectatives i inquietuds professionals.

Es tracta d'una jornada de convivència entre les empreses i els alumnes que volen incorporar-se al món laboral i les empreses que tenen l'oportunitat de conèixer potencials candidats per als seus equips.

Des de TMB es va poder atendre el públic assistent i mostrar la nostra oferta, tant d'estudiants en pràctiques com per fer recerca de talent i explicar els diferents llocs de treball que es desenvolupen dins la companyia. 

A la fira hi van assistir tant perfils júniors (estudiants de grau / acabats de graduar) com semisèniors i sèniors (màsters / postgraus / antics alumnes) dels diferents àmbits de coneixement: enginyeria, animació i efectes visuals, management, arquitectura i construcció. 

A la fira, juntament amb TMB, hi assistien empreses punteres en diversos àmbits: logística, automoció, enginyeria i altres.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB