Dissabte, 6 de març de 2021

TMB ret homenatge als seus voluntaris en el Dia Internacional del Voluntariat

 

TMB ret homenatge als seus voluntaris en el Dia Internacional del Voluntariat

El 5 de desembre és el Dia Internacional del Voluntariat i TMB vol retre homenatge als seus voluntaris per la seva tasca desinteressada col·laborant altruistament per ajudar els altres en les diferents activitats solidàries que organitza la Fundació TMB.

Redacció / 04.12.20 - 08:14h

Aquest any, que està sent molt especial per la pandèmia que es viu a tot el món, TMB el  vol dedicar, molt especialment, als herois i heroïnes que van traslladar 570 malalts afectats per la Covid-19 reconeixent, públicament, la tasca desenvolupada per tots ells durant l'estat d'alarma. Aquest reconeixement es farà públic a partir de demà a tots els canals digitals de TMB, on sis representants ens expliquen la seva experiència en el voluntariat.

La Fundació TMB impulsa diferents programes de voluntariat coordinats des del departament de Responsabilitat Social, Dona i Diversitat mitjançant diferents modalitats de voluntariat, serveis solidaris per a la mobilitat, tallers per al foment de l'autonomia, activitats educatives i de civisme, etc.

Felicitats i gràcies a totes i cadascuna de les persones que ho fan possible!

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB