Dissabte, 6 de març de 2021

TMB recull el guardó d’honor dels Premis Mobilicat

 

TMB recull el guardó d’honor dels Premis Mobilicat

En aquesta edició el jurat ha decidit que el premi d’honor sigui un premi compartit per tot el sector del transport públic de Catalunya, i TMB ha estat l’escollida per recollir-lo com un dels principals operadors.

18.12.20 - 10:30h

Amb aquest premi col·lectiu el jurat vol reconèixer tot el sector del transport públic, però també  totes les empreses que els presten serveis (neteja, vigilància i seguretat, manteniment, etc.) que, des de l’inici de la pandèmia han garantit la mobilitat universal, i especialment en les etapes més dures dels confinaments, quan han seguit prestant el servei per a garantir la mobilitat dels treballadors essencials, de la sanitat, del comerç d’alimentació, etc.

El guardó va ser entregat ahir en una gala virtual, pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i pel director de la revista MobiliCat, Joan Prat. El van recollir els directors d’operacions de metro i bus, Òscar Playà i Olga Cerezo, que van assistir a l’esdeveniment acompanyats de Montserrat Blanco i Albert López (AAC), Esteban Crespo (CTO), Ivan Vara (OLA CCM), Miguel Angel Sebastian (comandament material mòbil), Juan José Martínez (responsable de torn material mòbil), Joaquin Robles (comandament intermedi explotació), Juan Manuel López (conductor de bus).

Els premis Mobilicat tenen l’objectiu de reconèixer la tasca que ajuntaments, organitzacions, institucions, emprenedors, entitats o empreses relacionades amb el transport públic, la mobilitat i les seves infraestructures, que entrega la revista del mateix nom, editada per l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU).

 
 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB