Divendres, 18 de setembre de 2020

TMB, reconeguda dins la categoria bronze del premi ACADIP 2015

 

Imatge del premi / MA Cuartero

TMB, reconeguda dins la categoria bronze del premi ACADIP 2015

La campanya “Mou-te contra les malalties minoritàries”, triada pels treballadors de TMB com a causa solidària de l'any 2014, obté el reconeixement de l'ACADIP per la col·laboració prestada.

Redacció / 18.04.16 - 16:06h

L'ACADIP es l'Associació Catalana de Dèficits Immunitaris Primaris i treballa per donar suport als malalts que pateixen qualsevol tipus d'immunodeficiència primària i als seus familiars, alhora que té l'objectiu d'aconseguir que malalts i familiars puguin assolir el màxim grau de qualitat de vida possible.

L'entitat, que es va fundar l'any 2008 amb un àmbit d'actuació centrat a tot el territori de Catalunya, fomenta la divulgació sobre els tipus d'immunodeficiències primàries que existeixen, els tractaments i les novetats, amb l'objectiu que els malalts puguin beneficiar-se'n i conviure millor amb la seva malaltia. Tot plegat amb la intenció que la comunitat científica intensifiqui la seva tasca d'investigació en la recerca de nous tractaments per a les immunodeficiències primàries.

L'ACADIP col·labora amb la Unitat de Patologia Infecciosa i d'Immunodeficiències de Pediatria de l'Hospital de la Vall d'Hebron.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB