Dissabte, 19 de setembre de 2020

TMB presenta, en exclusiva per als seus treballadors, el nou web

 

TMB presenta, en exclusiva per als seus treballadors, el nou web

La nova plataforma, que està acabant la fase de proves, serà més ràpida i funcional i la GenTMB seran els primers a testar-la i fer-se-la seva

Lourdes Montero / 20.06.16 - 10:53h

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) presenta el seu nou web, un portal més ràpid, més usable, més clar i més eficient que inicia la fase de proves oferint a tots els empleats la possibilitat d'entrar-hi per conèixer-lo en primícia abans d'obrir-lo a la ciutat.

El nou web té com a objectiu millorar l'experiència de l'usuari afavorint una navegació més còmoda i intuïtiva. També inclou com a novetat una nova estructura, pensada perquè cada tipus d'usuari pugui trobar el que busca: residents a Barcelona que es mouen amb transport públic, viatgers i visitants, informació comercial per a negocis, així com aspectes corporatius, educatius o professionals per a altres públics.

Un web per a tots els usuaris i dispositius de consulta

El nou web s'ha construït amb tecnologia responsiva, de manera que es pot consultar des dels diferents tipus de dispositius sense haver de disposar de dos productes web. Alhora, el web continua sent accessible, de manera que s'adapta a les necessitats de tots els usuaris. D'aquesta manera, qualsevol persona, tingui les característiques que tingui, i des de qualsevol dispositiu, podrà accedir a tots els continguts del portal de TMB. 

La manera de consumir la informació web ha canviat notablement i l'ús de dispositius mòbils per navegar per internet és un pràctica habitual dels nostres usuaris. Fins ara TMB disposava d'una versió mòbil del web, juntament amb el web corporatiu; aquesta versió reduïda estava adaptada als telèfons i a les tauletes, i als diversos navegadors disponibles al mercat, cosa que n'encaria el manteniment. 

Procés de millora contínua

Durant un període ampli s'ha treballat en la conceptualització, el disseny i la construcció d'aquest espai amb l'objectiu d'augmentar i de millorar els serveis a l'usuari i d'oferir una millor experiència de navegació. Aquest nou web substituirà properament l'actual espai web de la companyia, que ha funcionat durant més de cinc anys amb una mitjana de 700.000 sessions mensuals.

El plantejament de gestió del web és l'evolució contínua, de manera que sempre està incorporant correccions i petites millores i, com no podia ser d'altra manera, també el nou web arrencarà sota la filosofia de la millora contínua. Per aconseguir-ho, les aportacions dels empleats i dels usuaris seran de valor.

Per aquest motiu, tots els empleats són convidats a navegar-hi i enviar comentaris a l'equip del projecte a través del missatge que rebran a la seva bústia de correu electrònic.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB