Dimecres, 20 d'octubre de 2021

TMB, ponent en la presentació del “Llibre Blanc de la IA en Mobilitat”

 

TMB, ponent en la presentació del “Llibre Blanc de la IA en Mobilitat”

La representació de TMB va anar a càrrec d’Albert Fonseca, director de l'Àrea d’Innovació i Tecnologia de TMB, al costat de destacats membres del món empresarial.  

Redacció / 05.10.21 - 08:57h

L’acte, que es va desenvolupar virtualment al Centre of Innovation for Data tech and Artificial Intelligence, CIDAI, va tenir la presència de Daniel Marco, director general d’Innovació i Economia Digital, Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya.

La presentació de l’esdeveniment va anar a càrrec del director del CIDAI i cap de l’Àrea Digital d’Eurecat, Joan Mas i Albaigès.Abans de la presentació del llibre es van mostrar els resultats de l’informe del CIDAI per part de Marco Orellana, mànager de l’Oficina Tècnica del  CIDAI, i una inspirational talk a càrrec de Lluis Puerto, factory director a EIT Urban Mobility.

La taula rodona en la qual va participar Albert Fonseca va ser moderada per Laia Garriga, business development manager Rail Industry & Logistics, Eurecat, i també hi van participar Albert Tortajada, director d'Infraestructures Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya; Lluis Alegre, director de l’Àrea de Mobilitat de l’ATM; Oriol Mas, team lead de SEA;  Jordi Ortuño Ribé, knowledge society office, de l’Institut Municipal d’Informàtica de l’Ajuntament de Barcelona, i Eugeni Llagostera, research and development engineer de l’empresa Reby.

El CIDAI és una iniciativa publicoprivada de referència a Catalunya per promoure projectes i la transferència de solucions tecnològiques en intel·ligència artificial, IA, aplicada. És una peça clau en la transferència de coneixement i la realització de projectes conjunts entre entitats generadores de coneixement com són les universitats, els centres de recerca i de innovació i les empreses proveïdores de tecnologia i serveis, i empreses i institucions usuàries demandants de solucions innovadores en intel·ligència artificial aplicada.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB