Dijous, 25 de febrer de 2021

TMB ja té equip de pàdel

 

Sis dels membres de l'equip de pàdel de TMB / Francisco Bernal

TMB ja té equip de pàdel

El primer equip de pàdel de TMB està format per 13 treballadors i competeix dins de la lliga PadelCat+35.

Redacció - Francisco Bernal / 14.03.13 - 16:01h

Els membres de l’equip, format pels companys Paco Bernal Ignacio, capità; Miguel Ángel Salgado Santamarina, subcapità; Marcos González Hernández, Jordi González Hernández, José Agüero Ramos, Jordi Torrents Ponte, Sergi Sánchez Chacón, Juan Carlos Núñez Fernández, Manuel Vázquez Domínguez, Alfonso Alcaraz Sánchez, Manuel Ossorio Carreño, David Grave Alfaro i Alfonso Salcedo Caballero, es troben cada diumenge a les deu del matí a les instal·lacions del Pàdel Indoor Gavà per jugar partits amb equips amb força experiència com són el Club Natació Sitges+35, CT Olesa + 40, el Gelida Pàdel 2013, el Club Pàdel Can Juli, i el Can Cuyàs Pàdel.

La competició, que té una durada de sis mesos ─va començar al mes de gener i finalitzarà al juny─, està dividida en tres voltes de cinc partits cadascuna, amb un total de quinze partits.

L’equip TMB va en el quart lloc de sis equips, amb quatre punts, però falta jugar dos partits que es van haver dajornar al mes de gener, amb el CP Gelida i amb el Can Cuyàs Pàdel.

Tot i que sha començat amb aquest equip, si altres companys estan interessats a participar-hi es crearan nous equips per competir a la lliga sènior i a la lliga absoluta.

Si tens interès a conèixer més detalls d’aquesta competició, pots fer-ho consultant l’enllaç, http://lliga.padelcat.com/.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB