Divendres, 28 de gener de 2022

TMB i EADA, un acord estratègic de llarg recorregut

 

Imatge EADA TMB / Arxiu TMB

TMB i EADA, un acord estratègic de llarg recorregut

En el marc de la relació de col•laboració entre TMB i l’escola de negocis EADA, un any més s’ofereixen condicions especials per a treballadors de TMB i familiars.

Albert Piqué / 14.07.14 - 13:04h

Aquest curs acadèmic 2014-2015 té una important novetat: beques del 25% per als programes Global Executive MBA (http://www.eada.edu/es/programas/mba/global-executive-mba), Global Executive Master in Operations and Supply Chain Management (http://www.eada.edu/es/programas/masters/masters-ejecutivos/master-operations-supply-chain-management) i Màster Internacional en Lideratge i Coaching Organitzatiu (http://www.eada.edu/es/programas/masters/masters-ejecutivos/master-liderazgo-coaching-organizativo-internacional-milco). Els interessats han d’emplenar una sol·licitud (vegeu fitxer adjunt) i fer-la arribar a l’escola de negocis.

Per a la resta de programes de l’Executive Education (http://www.eada.edu/es/programas/executive-education) els treballadors de TMB i els seus familiars gaudiran d’un 10% de descompte en tots els programes formatius.
+info lcortada@eada.edu

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB