A l'enquesta pots votar o proposar iniciatives de foment de la lectura o d'altres idees culturals
A l'enquesta pots votar o proposar iniciatives de foment de la lectura o d'altres idees culturals

Tens propostes d’iniciatives culturals?

Arran de la recomanació de llibres per Sant Jordi, diverses persones van proposar iniciatives culturals per compartir dins l’organització. Us deixem una enquesta per sondejar la possibilitat de portar-les endavant o afegir-ne de noves.

Carme Becerra - Organització i Persones / 14.05.24 - 12:06h

La diada de Sant Jordi, la proposta del conseller delegat de TMB de fer un llistat col·laboratiu de títols literaris va ser molt ben acollida. Algunes persones van proposar, a més, iniciatives per fomentar i compartir la lectura dins l’organització. 

Per saber si alguna de les propostes desperta prou interès i té possibilitats de tirar endavant, us compartim l’enllaç a una enquesta. Allà podreu aportar noves idees o mostrar interès en col·laborar en alguna de les ja proposades (creació d’un club de lectura, intercanvi de llibres, creació d’un espai estable on compartir més llibres, recomanar música en directe). I si ja en vau incloure alguna en l’anterior formulari, ens agradaria que utilitzeu la nova enquesta per donar-nos més detalls.

Us convidem a participar-hi a través de l’enllaç o el codi que trobareu a continuació. L’enquesta estarà activa fins el proper 30 de maig: 

https://forms.office.com/e/NrKm4g31Ja

Un cop rebudes les respostes, se us convidarà a votar entre totes les idees: les quatre anteriors i les possibles noves.

Consulta tots els llibres recomanats

El passat 22 d’abril, compartíem en un article els títols i autors dels llibres que ens havien arribat fins aquell moment (més de 160). El formulari va restar obert uns dies més i les aportacions van continuar. En aquest enllaç trobareu la llista sencera (de novetats, clàssics intemporals, ciència, filosofia, autoajuda...).

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB