Tancat el període d’ideació, comencem a treballar els conceptes de les 26 idees

L'entusiasme i l'enginy dels treballadors de TMB han quedat plasmats en les més de 50 idees innovadores que busquen millorar i reduir l’absentisme.

Innovació / 02.06.23 - 11:00h

Després d'un període intens de col·laboració i creativitat, la fase d'ideació del repte TMBinnova 2023, impulsat per l’Àrea d’Innovació i Transformació Digital en col·laboració amb la Direcció d’Organització i Persones, ha finalitzat. Amb un total de 58 propostes rebudes, els empleats i empleades han fet patent les seves ganes de trobar una solució a la problemàtica plantejada.

Ara, amb gran expectació, 26 d'aquestes idees han estat seleccionades per passar a la fase de concepte, amb l'objectiu de convertir-les en projectes reals. Podeu consultar, a la plataforma TMBinnova, les vint-i-sis idees seleccionades.

Amb un ampli ventall d'idees, la diversitat i l'originalitat han estat les notes distintives de la fase d'ideació. Entre les propostes presentades, hi ha hagut iniciatives relacionades amb 3 grans línies de treball:

  • Prevenció: Com podríem millorar la conscienciació contra l’absentisme? De quines maneres podríem donar suport als companys i companyes que afronten problemes que impacten en la seva motivació i rendiment?
  • Impacte: Com podem reduir la repercussió que té l’absentisme en el servei, en les persones usuàries i en els companys i companyes?
  • Cultura: De quines maneres podem fomentar una cultura de treball en equip?

Amb l'inici de la fase de concepte, els equips responsables de les 26 idees seleccionades treballaran en detall per desenvolupar i elaborar els seus projectes. Aquesta fase implicarà l'anàlisi de la viabilitat tècnica, econòmica i operativa de les propostes, així com la definició de les accions concretes necessàries per implementar-les amb èxit.

Amb cada pas que dona el Repte TMBinnova, es consolida l'estratègia d’innovació com a  peça clau per a l'evolució i la millora de la companyia. Les àrees involucrades en l’organització del Repte TMBinnova 2023 volen agrair la participació i la implicació dels treballadors/es de TMB que segueixen demostrant el seu compromís per fer front als reptes actuals i proporcionar solucions.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB