Dimecres, 20 d'octubre de 2021

T’agrada el futbol i vols participar en una acció solidària?

 

T’agrada el futbol i vols participar en una acció solidària?

El proper dia 29 de novembre, en el marc del partit de copa FCB-Múrcia es durà a terme una recollida de signatures per sol·licitar la declaració del dia 30 de setembre com a Dia Mundial de l’Accessibilitat Universal.

Redacció / 21.11.17 - 08:35h

Es tracta d’una petició promoguda per la plataforma Mapp4all Accessibility, que compta amb el suport i la col·laboració d’empreses i entitats de la ciutat de Barcelona, encapçalades pel FC Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i l’Obra Social la Caixa, a la qual TMB s’ha adherit com a mostra del compromís de l'empresa amb l'accessibilitat universal, la cohesió i l'equitat.
Aquesta col·laboració s’anirà desenvolupant en els propers mesos, a través d’accions per difondre els objectius de la campanya i ampliar la xarxa de suports. La primera és la recollida de signatures per sol·licitar la declaració del dia 30 de setembre com a Dia Mundial de l’Accessibilitat Universal, que es farà el proper dia 29 de novembre, coincidint amb el partit de copa FCB-Múrcia.
L’horari de recollida de signatures serà a partir de les 16.30 h al voltant de l’estadi, i continuarà dins del camp un cop s’hagi iniciat el partit.
Les persones interessades només han d’enviar un e-mail a accessibilitat@tmb.cat indicant la seva voluntat de participar en aquesta acció, el nom complet i número de DNI. La participació es confirmarà per rigorós ordre de recepció de sol·licituds.

Mapp4all Accessibility
Es tracta d’una plataforma que pretén afavorir la integració de les persones amb discapacitat, millorar l'acceptació d'aquestes persones en la societat i fomentar la igualtat d'oportunitats. En el seu manifest, invoquen la Convenció de les Nacions Unides sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat, que consagra l'accessibilitat com un dels seus principis generals. Per això defensen l'establiment d'una jornada per a tot el món en què es promoguin diferents accions per sensibilitzar tothom sobre aquesta qüestió.
Per a més informació i per signar la petició, només cal que accediu a  http://diaaccessibilitatuniversal.com/ca/

Participeu-hi!!

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB