La T-mobilitat incorpora la T-casual i la T-familiar

Aquests títols se sumen a la T-usual i la T-Jove d’1 zona, que ja estan disponibles des de principis d’any també en les seves versions per a famílies monoparentals i nombroses.

Haidé Rius, responsable de projectes transversals / 24.05.22 - 14:49h

Per a trajectes dins de l’àmbit dels 36 municipis de l’AMB, ja es pot disposar de la versió T-mobilitat de la T-casual i la T-familiar d’1 zona.

El preu i el període de vigència són els mateixos que amb la versió magnètica (T-casual, unipersonal, 10 viatges, vigència fins al canvi de tarifes,11,35 €; T-familiar, multipersonal, 8 viatges, vigència de 30 dies,10 €).

Pel que fa als suports, aquests continuen tenint el seu preu oficial: 4,5 € el PVC i 1 € el suport virtual.

Les funcionalitats del sistema (alta, adquisició de suports i títols i validació) es mantenen respecte a les fases anteriors.

Per tant, les persones que ja formen part de la T-mobilitat podran carregar la T-casual o la T-familiar en la seva targeta física a través de les màquines d’autovenda de la xarxa de transport o a TMB App. En el cas de les persones que viatgen amb el mòbil, si disposen d’un terminal amb sistema Android amb NFC, la recàrrega es fa directament a TMB App.

En el cas de les persones que volen començar a utilitzar la T-mobilitat, es podran donar d’alta i sol·licitar els seus suports i títols als canals digitals de TMB, a TMB App i als punts presencials habilitats (gestió amb cita prèvia).

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB