Dimecres, 20 d'octubre de 2021

La T-mobilitat amplia les proves en nombre de participants i amb la incorporació dels canals digitals (webs i apps)

 

La T-mobilitat amplia les proves en nombre de participants i amb la incorporació dels canals digitals (webs i apps)

Avui es posa en marxa l’ampliació de proves de la T-mobilitat que podran sol·licitar els suports i títols a través dels canals digitals i dels punts TMB. 

Albert Piqué / 04.10.21 - 12:30h

En aquesta nova fase, les persones interessades a participar-hi podran donar-se d’alta i sol·licitar els suports i títols als canals digitals de TMB tmb.cat/t-mobilitat, a la TMB App (amb invitació a través del JoTMBé durant un període inicial) i als punts presencials habilitats (gestió amb cita prèvia). També estaran disponibles els canals digitals ATM i els punts presencials d’atenció de l’ATM i de la resta d’operadors. 

Els nous usuaris/àries podran crear-se un compte digital de la T-mobilitat que els permetrà realitzar gestions en línia, com recarregar la targeta o consultar les factures i els tràmits.

Un cop fet el registre, podran optar per utilitzar un suport mòbil o un suport físic per validar en el sistema. Si escullen el suport mòbil i disposen d’un telèfon Android amb tecnologia NFC, la TMB App els guiarà per descarregar-se la funcionalitat de cartera electrònica, que és on es carreguen els títols virtuals. 

Si opten per la targeta, la podran demanar en línia i la rebran a l’adreça indicada en un període màxim de deu dies.  

Els suports o aplicacions que s’adquireixin en aquest període de proves continuaran sent vàlids quan el sistema es posi definitivament en servei.

Durant aquest període de proves, els suports i títols tindran una reducció de preu del 50%. Els títols disponibles continuaran sent la T-usual i la T-jove, ambdós amb una vigència de cinc dies. 

Els títols es podran recarregar a les màquines d’autovenda de la xarxa i a través de les aplicacions oficials. Una de les noves funcionalitats és la recàrrega de títols de la targeta mitjançant les aplicacions mòbils en terminals que disposin d’NFC, tant Android com iOS. 

Les proves de la T-mobilitat han arribat a aquesta fase després de setmanes d’avenç progressiu des del mes d’agost, moment en què es van iniciar. Des de llavors, els voluntaris/àries que van formar part de la prova pilot han acumulat més de cent mil validacions, amb registres diaris de més de quatre mil validacions durant les darreres setmanes.

També a l’agost es va afegir a la prova pilot la T-empresa STI, la nova versió de targetes per al personal dels operadors de transport, que aporten més de cinc mil validacions diàries al sistema. 

Tot aquest flux de dades i moviments, a més de les consultes i la comunicació d’incidències del sistema que han aportat les persones participants, han ajudat a depurar el nou sistema. 

 
 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB