Dissabte, 28 de novembre de 2020

El sorteig d'una bicicleta plegable ja té guanyador

 

El sorteig d'una bicicleta plegable ja té guanyador

El dijous 16 de gener l'atzar va decidir el nom de la guanyadora del sorteig d'una bicicleta plegable cedida per tu-bici.es. El sorteig ha estat organitzat pel Club GenTMB i hi han participat més de 300 membres.

Redacció / 22.01.14 - 16:34h

El Club GenTMB no només apropa a tots els socis un ampli ventall d'ofertes i descomptes, sinó que també ofereix, de forma puntual, la possibilitat de participar en sortejos promocionals promoguts pels nostres anunciants.

Amb motiu de la celebració del 2n aniversari del Club, i gràcies a la col·laboració de tu-bici.es, des del passat dia 16 de desembre fins al 16 de gener, tots els socis han tingut la possibilitat de participar en el sorteig d'una bicicleta plegable de la marca Urban Bike. Només calia identificar-se i clicar a la pestanya Participa que hi havia en l'anunci publicat al web.

La sort ha decidit el nom de la guanyadora,  Olga Castellà Junza, que ha rebut el premi de mans de Santiago Torres, director de l'àrea de Comunicació i Relacions Institucionals, i Jordi Mitjà, gerent de la línia 3.

Recordeu que per poder participar en futurs sortejos i gaudir de les ofertes i descomptes renovats constantment, heu de ser socis del club.  Inscriure-s'hi és molt fàcil. Si encara no en sou membres, visiteu la pàgina www.clubgentmb.cat i cliqueu la pestanya vull registrar-me. Les persones que no disposin de correu electrònic corporatiu poden enviar un e-mail a comunicaciointerna@tmb.cat i els indicaran la manera d'accedir-hi.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB