Dimecres, 12 d'agost de 2020

Els socis del Club GenTMB han estalviat 44.402 euros l’any 2018

 

Els socis del Club GenTMB han estalviat 44.402 euros l’any 2018

D’ençà del 2012 el Club GenTMB posa a l’abast dels treballadors un conjunt d’avantatges exclusius i descomptes en comerços i serveis que permeten un important estalvi econòmic per als treballadors de TMB. 

Toni Esteve / 02.01.19 - 11:34h

Les ofertes que han gaudit de més èxit han estat les relacionades amb la reserva d’hotels i amb la tecnologia: Booking, LG, Apple, Hotelius i hoteles.com destaquen en la tria dels membres del club. En el top de promocions també hi trobem Avis, Expedia, Media Markt, La Sirena i McDonald’s. 

Dels 44.402 euros estalviats l’any 2018, 13.889 han estat a través de compres online i 30.553 a través dels cupons de descompte.

Alimentació, oci, vacances, restaurants, cinema i espectacles, motor... Cal estar atents i visitar sovint el web www.clubgentmb.cat perquè gairebé cada dia s’incorporen noves promocions que poden respondre a les necessitats i interessos dels més de 4.000 socis. 

Per als que encara no siguin membres del Club GenTMB, formar-ne part  i poder gaudir de tots els descomptes oferts és molt fàcil. Només cal accedir al web www.clubgentmb.cat i donar-s'hi d'alta. Com que és un club exclusiu, cal utilitzar l'adreça electrònica corporativa. Les persones que no en disposin poden enviar un correu electrònic a comunicaciointerna@tmb.cat i els indicaran la manera d'accedir-hi. 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB