Segona edició del Bus Strategy / Pep Herrero
Segona edició del Bus Strategy / Pep Herrero

Segona edició del Bus Strategy

Sota el lema “Treballant junts per una millor mobilitat!”, aquesta setmana s'ha celebrat la segona edició del Bus Strategy, en què s'ha fet un repàs dels principals projectes del 2018 i s'han presentat els objectius d'enguany. 

Redacció / 13.03.19 - 08:14h

Els dies 12 i 13 de març, el Palau de la Música ha estat l'escenari on s'ha celebrat la sessió informativa i participativa per alinear estratègies entre la direcció i l'estructura de Bus. La tria de l'espai ha estat fruit del conveni de col·laboració que la Fundació TMB té signat amb el Palau de la Música, que ha cedit la instal·lació sense cap cost. 

L'objectiu ha estat compartir els principals projectes i reptes de la companyia, definir els objectius estratègics per a aquest 2019, fer el seguiment dels objectius del 2018 i respondre els dubtes i qüestions que els assistents puguin tenir. 

L'obertura de l'acte l'ha fet Ramon Bacardí, director de la xarxa de bus, que ha parlat de quins són els reptes que té la companyia de cara al futur, així com els objectius estratègics que es volen dur a terme. La seva intervenció ha estat seguida per la de cada un dels directors/res de les diverses àrees, que han presentat els principals projectes i indicadors.

Aquesta edició ha comptat amb la participació de Xesco Espar, exjugador i entrenador d'handbol al FC Barcelona, que ha fet una conferència relacionada amb els valors i les estratègies del treball en equip.

A continuació s'ha presentat el “Costumer jorrney map”  del client de bus i el el model d'informació al client, per continuar seguidament per un dels principals reptes de la companyia, l'absentisme.

La segona part de la sessió es va centrar en les infraestructures, com el nou complex de la Zona Franca, una gran megacotxera. També sobre el bus elèctric, així com l'evolució de la xarxa de bus i la demanda que té. En acabar s'ha obert un torn de preguntes en què els assistents han pogut compartir punts de vista i resoldre dubtes i qüestions que havien sorgit.

L'acte l'ha tancat el director de la xarxa de bus, que ha agraït als presents l'assistència i els ha emplaçat a compartir els continguts de la jornada amb els seus equips.

Per més informació, consulteu el programa de la jornada.

 

 

 

Compartir

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB