S’amplia el termini per a participar en la TMB Hackathon 2022!

Fins al 22 de novembre t'hi pots apuntar! TMB i la UITP (Y4PT) organitzen una hackató encabida en el centenari de la Xarxa de Bus i oberta a tota la plantilla de l’empresa que hi vulgui participar.

Redacció / 14.11.22 - 07:00h

Amb el lema «Idees que mouen Barcelona», la Hackathon d’enguany se centra a desenvolupar dos reptes: dissenyar un nou bus que s’adapti a les necessitats actuals de les persones usuàries i a redissenyar el pal de parada per convertir-lo en un element clau de la ciutat.

L’esdeveniment, que reunirà equips multidisciplinaris formats per treballadors de TMB, estudiants, emprenedors, innovadors, creatius, etc. té per objectiu intercanviar idees i desenvolupar solucions innovadores per augmentar l’acceptació i el benefici de la mobilitat en els usuaris.

Per participar-hi cal fer-ne la inscripció fins el dia 22 de novembre a través del web https://www.y4pt.org/projects/tmb/. La inscripció s’ha de fer a títol individual, tot i que es poden conformar equips de tres o quatre persones.

El concurs serà presencial i es desenvoluparà a l’espai Movistar Centre entre el dies 25 i 26 de novembre, on els equips presentaran les seves idees a un jurat especialitzat i treballaran en la seva solució amb orientació de mentors.

El premi a l’equip guanyador és un vol d’anada i tornada a la ciutat de Porto i la participació a la Hackató Mundial de Barcelona en la Summit UITP 2023.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB