Diumenge, 8 de desembre de 2019

S'allarga el termini per respondre el qüestionari de l'avaluació de riscos psicosocials al personal de conducció d'autobusos

 

S'allarga el termini per respondre el qüestionari de l'avaluació de riscos psicosocials al personal de conducció d'autobusos

L'ampliació del termini té l'objectiu d'aconseguir la màxima participació per obtenir així una visió al més acurada possible dels riscos psicosocials del personal de conducció de bus de TMB. El qüestionari és voluntari i anònim.

Redacció / 17.09.18 - 10:17h

El dia 19 d'octubre és la data de tancament de recepció dels qüestionaris que tot el personal de conducció ha rebut a casa seva, per correu postal, un cop emplenats.  Es tracta d'un document elaborat per l'Institut Nacional de Seguretat i Higiene en el Treball, anomenat “Qüestionari d'avaluació de riscos psicosocials”. Consta de catorze pàgines on s'identifiquen els possibles riscos psicosocials relacionats amb el temps de treball, l'autonomia, la càrrega de treball, les exigències psicològiques, la varietat/contingut,  la participació/supervisió, l'interès pel treballador/compensació, l'acompliment de rol i les relacions i suport social.

L'enviament del document, que s'ha fet durant les dues primeres setmanes de setembre, anava acompanyat d'una carta on s'explicava la importància de la participació i es donaven els detalls de com fer-ho. 

Si voleu fer alguna consulta, podeu contactar amb la tècnica del Servei de Prevenció, la Sra. Montse Felip, per mail mfelipc@tmb.cat, o al telèfon 933 289 020 (89020); o bé amb els delegats de prevenció.

Més informació, aquí

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB