Dijous, 25 de febrer de 2021

S’allarga el període de recollida d’idees del repte “Estació del futur” fins al 15 de novembre

 

S’allarga el període de recollida d’idees del repte “Estació del futur” fins al 15 de novembre

Així mateix es programen nous tallers de creativitat per facilitar el procés d’ideació.

Innovació / 28.10.20 - 11:15h

Per permetre la màxima participació de tots els empleats s’allarga el període de recollida d’idees del repte “Estació del futur” fins al 15 de novembre. Podeu ampliar informació del repte a la notícia Vols dissenyar l'estació de metro del futur?  

Addicionalment es replanifica el taller de creativitat previst el 30 d’octubre a les 9h en format Microsoft Teams i s’hi afegeix una sessió addicional el 3 de novembre a les 15h. Qui vulgui participar en els nous tallers interactius, més centrats en la realització pràctica d’exercicis d’ideació, s’hi haurà d’inscriure a través del següent formulari i rebrà la convocatòria associada al seu calendari. 

A banda, us facilitem el vídeo del primer taller en línia, on es presenten diverses tècniques de creativitat per ajudar-vos a generar idees per el repte.

Us recordem que en aquesta primera fase hi ha previstos diversos premis: un sorteig entre els participants que hagin enregistrat idees a la plataforma (com més idees s’aportin més probabilitats tindreu de guanyar) i premi directe a la idea més votada per la comunitat. S’obsequiarà amb marxandatge TMBinnova, llibres d’innovació, entrades dobles al Catalunya Bus Turístic i a espectacles culturals(*).

Us animem a participar aportant noves idees i també votant les idees que més us agradin a través de la plataforma TMBinnova

(*) Els premis es poden veure afectats per la situació sanitària de la COVID-19. S’oferiran opcions equivalents o gaudir-ne més endavant.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB