Dissabte, 19 de setembre de 2020

Sagrada Família L2, plató de gravació per una nit

 

Vídeo divulgatiu accidents

Sagrada Família L2, plató de gravació per una nit

Les andanes de l'estació de Sagrada Família de la línia 2 es van convertir en un plató de gravació la nit del dimecres 27 de juny per la gravació d'un vídeo divulgatiu sobre riscos al voltant del tren. 

Redacció - Protecció Civil, Seguretat Ferroviària i Operació de Metro / 04.07.18 - 08:04h

Els departaments de Protecció Civil, Seguretat Ferroviària i l'Operació de Metro han treballat conjuntament en la realització d'un vídeo divulgatiu per prevenir aquells accidents que puguin produir-se al voltant del tren.

L'objectiu principal és sensibilitzar tant els usuaris com els empleats sobre els riscos potencialment més perillosos quan hi ha un tren en moviment a la zona d'andanes. 

Aquests riscos són molt variats, i poden anar des d'una simple caiguda a l'interior del tren fins a l'atropellament d'una persona que hagi baixat a la zona de vies a recollir un objecte caigut. En tots els casos treballats, s'ha tingut en compte l'acció correcta i la incorrecta, tant dels empleats com dels usuaris, per facilitar, de manera molt més visual, com es poden prevenir accidents a les andanes i a l'interior dels trens.

La difusió d'aquest vídeo serà d'ús intern, ja sigui en dinàmiques informatives als empleats com en visites guiades de grups singulars d'usuaris (escoles, associacions, visites institucionals, etc.)

Gràcies a tots els voluntaris que hi han participat, tant empleats de TMB com de l'Associació Andana Central, així com a tot a l'equip del Centre Operatiu de Línia 2, el CCM i el CSPC. 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB