Dimecres, 14 d'abril de 2021

Revisa el teu got de cafè, pot tenir premi!

 

Revisa el teu got de cafè, pot tenir premi!

Entre el 29 de març i el 22 d'abril, el teu got de cafè et pot fer aconseguir un exemplar del llibre Aquitania, d'Eva G. Sáenz de Urturi, premi Planeta 2020, o L'aigua que vols, de Victor García Tur, premi Sant Jordi 2020.  

Redacció / 06.04.21 - 07:08h

Serunion, empresa que gestiona les màquines de venda automàtica de les instal·lacions de TMB, vol felicitar el Sant Jordi a la GenTMB sortejant 8 unitats del llibre guanyador del premi Planeta 2020 i 8 unitats del llibre guanyador del premi Sant Jordi 2020.

Participar-hi és molt fàcil. 

Busca l'adhesiu premiat en el teu cafè. Si el teu got té una etiqueta vermella o indica un codi, pots participar en el sorteig. Has d'enviar un whatsapp al 683 604 645, indicant el nom, cognoms, telèfon de contacte, centre de treball i adjuntar una imatge del got on es vegi l'adhesiu amb el codi promocional per rebre el regal.

El sorteig es farà el dia 23 d’abril a les 10.00 hores a https://youtu.be/oVtzgZe-mps. Un cop finalitzat, s'informarà per e-mail personalment a qui n'hagi resultat guanyador.

Les persones premiades hauran de posar-se en contacte per e-mail amb comercial@tmb.cat per coordinar la recollida del premi a partir del 27 d'abril. 

Molta sort i feliç Sant Jordi!

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB