Dimarts, 7 de desembre de 2021

Els representants de les persones amb discapacitat visiten la línia 9 Sud

 

Representants de les persones amb discapacitat visiten la línia 9 Sud / P. Herrero

Els representants de les persones amb discapacitat visiten la línia 9 Sud

Aquesta visita s'emmarca dins dels contactes que s'estan fent amb institucions i entitats representatives del món associatiu per presentar-los la nova línia. L'entrada en servei de les 15 estacions de la L9 Sud farà que el 90% del metro sigui totalment accessible.

Redacció / 10.02.16 - 11:00h

Quan falten tres dies per a la posada en funcionament de la L9 Sud del Metro i continuant amb la ronda de visites que TMB està oferint a diferents institucions i entitats a l'estació de Fira de la L9, representats i tècnics de les entitats que treballen en el món de les persones amb diversitat funcional, ONCE, ECOM, Accaps, Fesoca i COCEMFE, així com administracions, IMD, Diputació de Barcelona, Consell per a la Promoció de l'Accessibilitat  i persones usuàries amb discapacitat, van fer ahir una visita guiada per l'estació.

En la visita van rebre les explicacions dels responsables de línies automàtiques de l'empresa, que van destacar les característiques de la infraestructura i dels serveis que oferirà la nova línia del metro als clients. També van fer una visita guiada a l'estació de Fira, on van poder comprovar que és una estació accessible a persones amb mobilitat reduïda i que està equipada amb 6 escales mecàniques i 7 ascensors, que connecten amb rapidesa i facilitat els diferents nivells de l'estació.

El nou tram de la L9 Sud del metro, que unirà la Zona Universitària amb la terminal T1 de l'aeroport, s'inaugurarà el divendres 12 de febrer amb quasi 20 quilòmetres de longitud i 15 estacions, les quals faran que s'assoleixi el percentatge del 90% d'estacions accessibles.

 

Reben les explicacions dels responsables de L9 / P. Herrero
Reben les explicacions dels responsables de L9 / P. Herrero
Comprovant que és una estació accessible a persones amb mobilitat reduïda / P. Herrero
Comprovant que és una estació accessible a persones amb mobilitat reduïda / P. Herrero

Compartir:

Informació relacionada

Institucions
TMB
Llocs
Servei
L9
Infraestructura
Seccions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB