Repàs al compromís social de la GenTMB

L’empresa tanca l’any amb un balanç del seu compromís social satisfactori i agraeix la dedicació dels centenars de persones treballadores que han participat en les diverses propostes solidàries durant el 2023.

Redacció / 10.01.24 - 09:30h

S’ha tancat l’any amb la xifra de 775 participants que han desenvolupat activitats de voluntariat en les diferents modalitats existents: conducció, promoció patrimoni històric, TMB Educa, voluntariat per un dia i la col·laboració amb l’ONG Conductors Solidaris de Catalunya.

S’han realitzat 35 serveis solidaris de bus per a la mobilitat amb la participació de 15 voluntàries i voluntaris, que hi han dedicat un total de 116 hores beneficiant a 616 persones pertanyents a diferents col·lectius en risc d’exclusió social.

Al llarg de l’any es van realitzar 5 tallers per al foment de l'autonomia al Metro, amb la participació de 6 persones voluntàries que han invertit un total de 13 hores beneficiant a 50 persones amb discapacitat.

En l’apartat de col·laboracions en difusió, hem donat a conèixer 105 iniciatives, esdeveniments i campanyes d’entitats del tercer sector social mitjançant els canals de comunicació propis de TMB.

Finalment, taquem l’any destacant les 4 accions de sensibilització i conscienciació derivades de la 13ena edició de la iniciativa solidària de la GenTMB, “Mou-te contra la leucèmia i altres malalties oncològiques de la sang”. De la mà de la Fundació Josep Carreras s’ha fet campanya divulgativa mitjançant els canals de comunicació propis de l’empresa, una exposició en el metro, una acció de captació de donants de molla de l’os, una xerrada informativa i una activitat infantil.

A tothom, gràcies. Sense el vostre esforç i dedicació no hauria estat possible.

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB