Reobertura dels Punts TMB amb cita prèvia

Després del tancament produït per l'estat d'alarma, el proper dia 6 de juliol els Punts TMB tornen a obrir les portes, amb totes les mesures de seguretat aplicades i un nou model de cita prèvia.

Redacció / 06.07.20 - 07:45h

La reobertura estarà centrada sobre tres eixos principals, com són el compliment de les mesures d'higiene i seguretat per evitar contagis entre treballadors i clients, evitar aglomeracions i descongestionar els Punts TMB, i continuar oferint un servei d'atenció al client presencial i de qualitat, a més de potenciar els canals digitals i una nova operativa de servei que inclou la implementació de la cita prèvia. 

Per això s'han instal·lat elements de seguretat, s'han revisat les normes d'ús dels espais i s'ha estrenat una nova senyalització estàtica i digital perquè es respectin les mesures de seguretat. 

Nou servei de cita prèvia per a l'atenció presencial

També s'ha posat en marxa un model de cita prèvia per a alguns tipus de serveis com el pagament d'expedients, les al·legacions, la venda massiva de títols i l'entrega d'objectes perduts, entre altres. Per demanar cita prèvia cal emplenar un petit formulari on s'ha d'indicar en quin Punt TMB vols ser atès, la data i l'hora i facilitar una adreça de correu electrònic on es rebrà el codi de reserva de la cita.

Punt TMB digital: oficina virtual 

Es potenciarà l'ús de l'oficina virtual, amb la digitalització de serveis que fins ara només es podien fer presencialment.

 

 

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB