Creativitat intranet / Arxiu TMB
Creativitat intranet / Arxiu TMB

Renovació de la intranet

Facilitar la navegació per la intranet corporativa, fent-la més fàcil i intuïtiva i gràficament més atractiva, és l'objectiu sobre el qual s'han iniciat els treballs d'una primera remodelació del web actual i l'elaboració de la proposta del futur portal de l'empleat de TMB.

Redacció / 21.05.14 - 14:53h

L'actual intranet corporativa es va estrenar ara fa vora 15 anys, però aquella eina, pionera en el seu moment com una clara aposta per facilitar la comunicació interna, ha quedat obsoleta i ha arribat el moment d'adaptar-la a l'estructura actual de la companyia, per facilitar l'accés al seus continguts així com a tota la informació corporativa, i paral·lelament definir i valorar les diferents aplicacions i serveis del futur portal de l'empleat de TMB.

La remodelació, que es preveu que s'acabarà durant aquest any, està basada en l'estudi de les pàgines més visitades, dels serveis més utilitzats i amb la voluntat que els continguts corporatius siguin més visibles i atractius. La intranet remodelada presentarà una nova solució gràfica que facilitarà la navegació i l'accés als continguts més recents i rellevants de la companyia i serà desenvolupada íntegrament a TMB.

El portal de l'empleat

Paral·lelament a la remodelació del web corporatiu s'ha començat a treballar en la creació del portal de l'empleat, la nova intranet corporativa dels treballadors de TMB, que canviarà radicalment el disseny i les prestacions de la pàgina actual incorporant noves possibilitats tecnològiques i millorant l'oferta de serveis.

El desplegament de tots dos projectes es traduirà en una millora de l'actual intranet, que serà en cadascun dels avenços més intuïtiva, més accessible, més propera i més útil, i a crear els fonaments del futur portal de l'empleat.


 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB