Rècord de Catalunya màster 50 en la disciplina de 3000 obstacles pel Javier Munuera

En el mes de gener, el Josué León va fer podi en el campionat de Catalunya de 5km en ruta màster 50 guanyant la medalla plata.

Redacció / 31.05.23 - 11:49h

El Club Atlètic TMB destaca en els esdeveniments esportius d’atletisme.

Javier Munuera va participar el diumenge en la prova esportiva de control absolut de 3000 metres, obstacles que es va celebrar a les pistes d’atletisme de Santa Coloma de Gramenet, finalitzant-la amb un temps de 10' 30", aconseguint batre el rècord de Catalunya màster 50 que feia vint anys que no s’havia batut. Aquesta era la seva primera competició de l'any i que havia de servir-li com entreno per al Campionat de Catalunya de pista a l’aire lliure que se celebrarà l'11 de juny.

Felicitats, Javier i Josué! I felicitats a tots els atletes del Club Atlètic TMB que cada cap de setmana participeu en els diferents esdeveniments atlètics.

Dravet

Un any més, el Club Atlètic TMB correrà pel Dravet.

A partir de l’1 de juny la majoria dels membres del club han decidit que els seus passos tinguin un sentit solidari i col·laboraran amb l’Associació Esportiva Jo Corro pel Dravet fent els quilòmetres necessaris per unir els catorze centres d’investigació de tot l’estat espanyol vinculats a la investigació d’aquesta síndrome, una de les síndromes epilèptiques més greus existents, que té un 16% de mortalitat.

 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB