Dimecres, 30 de setembre de 2020

Reconeixement als departaments de Seguretat de Metro i TB

 

Reconeixement als departaments de Seguretat de Metro i TB

El mes de juny deixa un saldo molt positiu pel que fa al reconeixement de la tasca que des de TMB es realitza en favor de la seguretat ciutadana.

Albert Piqué / 03.09.12 - 09:27h

El passat 1 de juny es va commemorar el I Dia de la Seguretat Privada organitzat pel cos de Mossos d’Esquadra, presidit pel conseller d’Interior, Felip Puig. En el marc d’aquesta celebració es va atorgar una menció especial al responsable de Seguretat i Protecció Civil de Metro, Ricardo Ortega, així com al coordinador de Seguretat i Protecció Civil, Josué Hernández.

Poc dies després, dins de les activitats del IX Dia de la Seguretat Privada organitzat pel Cos Nacional de Policia i presidit per la delegada del Govern a Catalunya, María de los Llanos de Luna, es va atorgar una menció honorifica especial al departament de Seguretat de Metro, així com mencions personals als seus integrants Enrique Domínguez, José Gómez i Josué Hernández. També va ser reconeguda la tasca del responsable de Seguretat i Control del Frau de TB, Francisco Raluy, amb una menció honorífica especial per la seva trajectòria professional de col·laboració amb els cossos i forces de seguretat.

Finalment, es van lliurar reconeixements públics al personal de seguretat privada que ha dut a terme serveis rellevants durant el 2011, entre els quals destaca el vigilant que va rescatar una persona de la zona de vies, arriscant-hi la vida, quan un tren estava entrant a l’estació. 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB