Dissabte, 6 de març de 2021

El quadre '¿Me estás hablando a mí?', de David Naylor, viatjarà al maig al Japó

 

"¿Me estás hablando a mí?" / David Naylor

El quadre '¿Me estás hablando a mí?', de David Naylor, viatjarà al maig al Japó

El 18 de maig del 2019 s'inaugurarà al Museu HOKI de la ciutat japonesa de Chiba una exposició d'art europeu realista en què s'exposarà un quadre de David Naylor, pintor i treballador de Metro.

Àngels Rodríguez / 05.12.18 - 13:00h

L'autoretrat ¿Me estás hablando a mí?, de David Naylor, que forma part de la col·lecció permanent del MEAM (Museu Europeu d'Art Modern), és un dels 60 quadres de 50 artistes del museu que han estat seleccionats per viatjar a  la ciutat japonesa de Chiba, al museu HOKI. 

El MEAM i el HOKI són els dos únics museus del món que fomenten l'art figuratiu contemporani i que amb aquest motiu han iniciat un projecte d'intercanvi d'obres. Des del 19 de setembre fins al diumenge 2 de desembre han estat exposades diverses obres d'artistes japonesos al MEAM, i ara, com a part d'aquest intercanvi, 60 quadres d'art figuratiu contemporani que formen part del fons museístic del MEAM seran exposats, a partir de la primavera, al HOKI. 

El Museu HOKI es va inaugurar l'any 2010 i és el primer museu del país dedicat a la pintura realista.

El quadre ¿Me estás hablando a mí? és una pintura acrílica sobre alumini PVC Sandwich, de 54 x 68 cm feta amb aerògraf.  Amb motiu de l'exposició, el David va ser entrevistat pel Telenoticies Vespre del 27 de novembre (a partir del minut 32:50).

El David té un altre quadre al MEAM, Made in Spain, que també forma part del fons museístic. És un acrílic fet amb aerògraf sobre alumini PVC.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB