Divendres, 18 de setembre de 2020

“Hydrante”, de David Naylor, a l'exposició “Algo más que realismo... X”

 

David Naylor / Pep Herrero

“Hydrante”, de David Naylor, a l'exposició “Algo más que realismo... X”

El 4 de novembre s'inaugurarà, a la sala d'exposicions de l'Agrupación Artística Aragonesa, l'exposició “Algo más que realismo”, on David Naylor, pintor i treballador de Metro, exposa el quadre “Hydrante”.

Àngels Rodríguez / 28.10.16 - 08:00h

La galeria d'art Artelibre exposa a Saragossa, del 3 de novembre al 5 de desembre, obres de 27 artistes del millor art realista contemporani. Es tracta de la desena edició de l’exposició “Algo más que realismo”.

El quadre “Hydrante”, pintura feta amb aerògraf en acrílic sobre alumini, és l’obra de David Naylor que ha estat seleccionada per figurar en aquesta desena edició junt amb vint-i-sis autors de reconeixement mundial del millor art figuratiu, realista i hiperrealista internacional del moment com Antonio López, Eduardo Naranjo o Fausto Martín, que es donen cita en aquesta exposició.

El David, que és agent d'atenció al client a la L4 del metro, té un quadre exposat de manera permanent al Museu Europeu d'Art Modern (MEAM). L'any 2013 el seu quadre "Calaveras en el Floridita" va ser una de les obres seleccionades entre les més de 2.000 que es van presentar per formar part de l'exposició "Figuratives 2013" organitzada pel MEAM.

La inauguració serà el 3 de novembre a les 20 hores a la sala d'exposicions de l'Agrupación Artística Aragonesa. c/ Lagasca, 21,  50006 Saragossa, i estarà oberta al públic fins al 5 de desembre.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB