Proposa la teva causa solidària per al 2022!

Per dotzè any consecutiu, Tria la teva Causa ofereix a la GenTMB la possibilitat de proposar causes socials que esdevinguin el tema principal de l'acció social de la companyia.

Redacció / 15.03.22 - 08:51h

Durant el dia d'avui, s'enviarà un correu electrònic des del departament d'estudis amb l'enllaç al formulari a través del qual cada persona que hi estigui interessada podrà presentar un projecte solidari. 

Per presentar el projecte s'han de tenir en compte les següents consideracions: 

  • Formar part de la plantilla de qualsevol de les empreses del Grup TMB.
  • Cal emplenar el formulari i adjuntar un projecte explicatiu que contingui: dades identificatives de l'entitat social impulsora, descripció del projecte, justificació de la necessitat i proposta d'accions a TMB.
  • El projecte serà de caràcter solidari i en cap cas podrà derivar en accions que comportin vulneració de drets fonamentals ni posicionament religiós, ideològic o polític.
  • És necessari que el projecte emani d'una entitat social legalment constituïda amb la qual col·labori la treballadora o el treballador.
  • Es valorarà el caràcter innovador del projecte, és a dir, que faci valdre una causa social no abordada en edicions anteriors.

El termini per participar-hi i presentar el projecte finalitza el 10 d'abril.

Del 10 al 30 d'abril s'analitzaran tots els projectes rebuts i s'identificaran en una causa solidària global. 

Del 2 al 31 de maig s'obrirà el procés de votació a tota la plantilla per escollir un projecte entre tots els que es presentin. El més votat es convertirà en la causa solidària TMB de l'edició d'enguany.

El 3 de juny es comunicarà la causa i el projecte solidari de l'any, amb la presentació del treballador o treballadora que el liderarà i de l'entitat social que el promourà.

Al llarg de l'últim trimestre de l'any es desenvoluparan les diferents accions de sensibilització i conscienciació per a la campanya sota el lema Mou-te.

Anima’t a participar-hi!

 

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB