La presidenta agraeix en Daniel i al Raül la seva intervenció

La ràpida actuació dels dos vigilants de seguretat de metro i d’una passatgera, va salvar la vida d’un client que estava patint una aturada cardíaca.

Redacció / 31.01.23 - 11:00h

Aquest matí, la presidenta de TMB, Laia Bonet, el conseller delegat, Gerardo Lertxundi i el director de la Xarxa de Metro, Oscar Playà, han rebut al Daniel Cejalvo Martí i al Raúl Berguio Navarro, vigilants de seguretat de les instal·lacions del metro, per agrair-los i reconèixer la seva intervenció, el passat 5 de gener, a l’estació de metro Catalunya de la línia 1 quan un passatger va tenir una aturada cardíaca.

La seva actuació junt amb una passatgera, col·locant el DEA i fent massatge cardiorespiratori fins a l'arribada de l'equip assistencial del SEM, i el compromís de TMB per cardioprotegir totes les estacions de metro, van ser clau per salvar-li la vida.

Durant la informal trobada, en Daniel i en Raül van explicar a la presidenta com van anar els fets, deixant palès que la seva professionalitat i vocació de servei van ser cabdals  per mantenir en vida al passatger.

Els dos vigilants han rebut també la felicitació del SEM per la professionalitat i actuació.

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB