Posa’t al dia! Forma’t en ciberseguretat

Cada vegada som més vulnerables als ciberatacs perquè les amenaces informàtiques es renoven constantment i es presenten en qualsevol dispositiu. 

Redacció / 02.03.22 - 12:46h

Cada cop els ciberdelinqüents ideen noves formes d’accedir als nostres dispositius digitals (ordinador, tauleta, mòbil)  i capturar les nostres dades per treure'n profit econòmic. En qualsevol situació podem caure en les xarxes dels ciberdelinqüents i això pot provocar-nos un greu problema. La millor manera d’evitar-ho és conèixer les estratègies que usen els ciberdelinqüents per poder fer-los front.

Un dels pilars de la ciberseguretat és la formació 

Tenir formació en ciberseguretat és fonamental per a la nostra vida personal i professional; per això TMB ha desenvolupat un mòdul formatiu en ciberseguretat. El curs consta d’uns 8 mòduls formatius i informatius i dos vídeos amb explicacions i exemples dels atacs més comuns i de com evitar-los o actuar quan es produeixen.

Aquesta formació es farà per fases. Inicialment serà accessible per a 1.000 persones, les quals rebran un correu a la seva bústia de correu electrònic en què se’ls informarà de com accedir al programa i dels continguts del curs. Més endavant s’obrirà a tota la GenTMB per tal que coneguin els possibles riscos i com evitar-los.

Si protegeixes les teves dades, protegeixes les de tots!

 

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB