Mou-te 2016 / TMB
Mou-te 2016 / TMB

“Les persones amb discapacitat", causa per la qual els treballadors de TMB es mouran el 2016

Un cop fet l’escrutini després de tancar el procés de votació, les persones amb discapacitat ha resultat la causa guanyadora, sobre la qual es desenvoluparan les activitats del Mou-te 2016.

Albert Piqué / 01.04.16 - 10:17h

Cinc causes competien per ser la causa solidària de l’any 2016, i la causa de les persones amb discapacitat ha resultat la guanyadora, amb un 30,1% dels vots. Per darrere, els sense sostre, amb un 20,4% de vots; la protecció dels animals, amb un 18,6%; els refugiats, que han obtingut un 17% de suport, i la darrera causa votada ha estat la violència de gènere, amb un 14% del recompte de vots. 

Darrere de la causa guanyadora hi ha cinc treballadors de la companyia. El Roque Zamorano, que va proposar les persones amb discapacitat intel•lectual i l’Obra Social de Sant Joan de Déu; el José Antonio Portillo, que va proposar les malalties mentals i la Fundació Malalts Mentals de Catalunya; l’Ana Ortega, que va proposar les persones amb autisme i l’Associació Mirada Neta; i l’Óscar Molina, que va proposar la promoció de la pràctica esportiva com a eina d’inclusió social de persones amb discapacitat, amb l’Associació Corre Solidari. 

S’inicia ara un procés de treball i reflexió amb aquestes entitats i les més representatives del món de la discapacitat, amb l’objectiu de dissenyar les activitats que es duran a terme durant el darrer trimestre de l’any.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Servei
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB