TMB té presència a Twitter des del 2010 / Óscar Fernández
TMB té presència a Twitter des del 2010 / Óscar Fernández

El perfil de Twitter supera els 10.000 seguidors

Dos anys després que TMB obrís el seu compte corporatiu a la plataforma de microblocs, l'aposta per comunicar-se amb el públic a través dels nous canals 2.0 ha connectat amb més de 10.000 persones, que se n’han fet seguidores a Twitter.

Lourdes Montero / 26.03.12 - 09:31h

La barrera dels 10.000 seguidors va superar-se el 25 de febrer. El canal de TMB a Twitter va celebrar la fita amb un tuit a tots els seus seguidors agraint la confiança dels que han triat aquesta nova fórmula informativa.

El compte @TMB_Barcelona acumula més de 2.800 piulades d’informació corporativa i de servei emesa cada dia juntament amb respostes a usuaris que fan comentaris o preguntes a la companyia. Els missatges sobre notícies de transport, novetats de l'empresa, canvis en el servei i alteracions, així com d’activitats socials i culturals organitzades a la xarxa de transport públic i accions promocionals permeten als seguidors estar al corrent del que està passant al voltant del metro i els autobusos, informació que es pot seguir amb els hashtags #metrobcn i #busbcn. Cada dilluns, a més, s’emet un consell d’ús del transport públic sota l’etiqueta #conselltrajecte.

El nombre de seguidors a Twitter no ha parat de créixer des que TMB hi va inaugurar el seu perfil el 19 de febrer del 2010 amb la intenció de reforçar la comunicació amb els usuaris del transport públic de Barcelona i l’àrea metropolitana, en el marc del seu projecte digital denominat TMB Connecta. L'evolució ascendent ha estat destacada especialment a partir de la primavera de l'any passat, quan la xifra de seguidors, entorn dels 3.000, va assolir un ritme de creixement que ha fet triplicar els membres d'aquesta comunitat en menys d'un any.

La comunitat de TMB a Facebook també és important: més de 22.000 persones tenen oportunitat de conversar i informar-se de primera mà sobre el principal operador de transport públic barceloní. TMB també té presència en altres xarxes socials com són Flickr, YouTube i Spotify, des de les quals comparteix continguts audiovisuals amb els internautes. 

 

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB