Divendres, 5 de març de 2021

El Patge Reial xateja en directe amb els nens de la família TMB

 

El Patge Reial xateja en directe amb els nens de la família TMB

Els menuts han tingut una animada conversa virtual amb el Patge Reial de Ses Majestats els Reis d'Orient, per explicar-li com s'han portat aquest any i quins desitjos han escrit a la seva carta. 

Redacció / 05.01.21 - 07:18h

La màgia dels Reis d'Orient s'ha fet realitat i a dos quarts de dotze del matí i a les quatre de la tarda d'ahir, els nens i nenes Laura, Maria, Berta, Laia, Dulce, Òscar, Queralt, Ainhoa, Luca, Max, Bruno, Noël, Kelvin, Kate, Michelle, Hèctor, Emma, Eric, Arlet, Daina, Elsa, Julián, Iker, Oriol, Javi, Núria, Natàlia, Íker, Nacho i Inés s'han connectat via online per parlar amb el Patge Reial de Ses Majestats els Reis d'Orient i explicar-li que s'han portat molt bé aquest any i per dir-li quins són els regals i joguines que desitgen per a ells i per a les seves famílies, perquè el Patge Reial és qui recull tots els desitjos i les cartes, gravades en vídeo, dels nens i les nenes i els transmet als Reis d'Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar.

Al Patge Reial li han explicat  moltes coses: que s'han portat molt, molt, molt bé, que el col·le és guai i que són molt endreçats. El Patge els ha preguntat quins són els colors que més els agraden i han guanyat el vermell i el taronja, junt amb el blau cel. 

Una màquina de cosir, jocs de taula, una bateria elèctrica i una bola de drac són alguns dels regals que li han demanat al Patge Reial perquè ho digui a Ses Majestats els Reis d'Orient. 

I, per sorpresa, tots els nens i nenes que han participat de la conversa amb el Patge Reial han rebut de regal 4 entrades per anar a veure El jinete del dragón el diumenge dia 10 de gener a les 12 hores del migdia, al cinema Filmax Gran Via.

Quins nervis!!! Només queda un dia!!! 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB