Divendres, 28 de gener de 2022

Noves pissarres de senyalització a metro

 

Noves pissarres de senyalització a metro

Amb l’objectiu de millorar la informació al client, recentment s’ha fet una modificació en les pissarres de senyalització d’incidències, que hi ha a totes les estacions de metro.

Redacció / 21.09.16 - 10:01h

Les noves pissarres substitueixen les anterior, conegudes com a viledas, en les que el personal de servei de l’estació havia d’anotar, manualment l’abast de la incidència. Això feia que en alguns casos, per la tensió pròpia del moment, l’escriptura pogués ser poc clara i dificultosa per a la comprensió.

Un grup de treball configurat per personal d’explotació i senyalització va estar estudiant diverses opcions, d’acord el que ja es feia en d’altres explotacions similars i adaptant-t’ho a la realitat de TMB i aplicant el criteri de contenció econòmica. 

Finalment es va optar per un model que ja està pre-editat, i on només cal introduir el número de línia que té la incidència, i les parades entre les que hi ha el servei parcial. Pel revers, també tenen un missatge de “Fora de servei” per col•locar-se davant de qualsevol equip que estigui avariat. 

Compartir:

Informació relacionada

Institucions
TMB
Servei
Infraestructura
Seccions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB