Nova samarreta solidària del Club Atlètic TMB

Els i les atletes de TMB fan una aposta per la solidaritat, i a partir d’ara lluiran a la seva samarreta publicitat de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, AFANOC.

Redacció / 19.02.24 - 11:00h

El Club ha arribat a un acord d’esponsorització amb TransPerfect Mountain Challenge, una carrera benèfica que va començar l’any 2018 amb l'objectiu de recaptar diners per a les famílies afectades pel càncer infantil.

L’acord d’esponsorització suposa que tots els equipaments del Club Atlètic TMB lluiran publicitat del projecte solidari i d’AFANOC. Tanmateix, el Club Atlètic TMB obre la porta a tothom que vulgui col·laborar amb AFANOC i amb els altres projectes solidaris que el Club està duent a terme des de ja fa uns anys a través del carnet de soci solidari del club que suposa una donació única anual de 20 euros i que a més inclou una samarreta del club de regal. 

Si esteu interessats podeu posar-vos en contacte amb el Fèlix Bataller mitjançant correu electrònic a l’adreça fbataller@tmb.cat.

TransPerfect Mountain Challenge

El TransPerfect Mountain Challenge és un projecte solidari que va començar l’any 2018 amb l'objectiu de recaptar diners per a les famílies afectades pel càncer infantil. Organitzada per l’empresa TransPerfect, multinacional estatunidenca de solucions tecnològiques i serveis lingüístics, està present a diferents reptes esportius, organitza un festival de música, xerrades i moltes més experiències úniques. Tots aquests esdeveniments han permès recaptar la quantitat de més de 72.000 euros en benefici d’AFANOC durant l’any 2023 i 262.000 euros des dels seus inicis.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB