Divendres, 28 de gener de 2022

Nova activitat educativa “Un metro de tots”

 

Intervenció / TMB

Nova activitat educativa “Un metro de tots”

L'equip d'intervenció de Metro s'afegeix a l'oferta educativa de TMB amb una nova activitat que té com a finalitat evitar el frau i fomentar el civisme mitjançant els valors de convivència i ciutadania.   

Mario Armengol, responsable de Patrimoni Històric i TMB Educa / 28.11.16 - 08:09h

 

La unitat d'intervenció de Metro s'ha incorporat al projecte educatiu TMB Educa amb la creació d'una nova activitat educativa “Un metro de tots”, on 12 integrants d'aquest equip han rebut la formació pedagògica necessària per ser els monitors que transmetran els coneixements i els valors amb la màxima qualitat docent.

L'activitat va dirigida als alumnes del Cicle Superior d'Educació Primària i de 1r i 2n d'ESO de tots els centres educatius de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

“Un metro de tots” és una activitat que es desenvolupa dins del metro, de proximitat, en coordinació amb els diferents actors que intervenen en el món de l'ensenyament i adaptat a la realitat i les necessitats de cada centre educatiu. Els seus objectius són aportar informació i coneixement, convidar a la reflexió i generar consciència en relació als tres tipus de sabers: saber, saber fer, saber ser.

Durant el present curs escolar 2016-2017 es realitzaran una sèrie de proves pilot en les quals participen l'Escola Sant Ferran (Primària), i els nivells d'ESO dels instituts XXV Olimpíada, Verdaguer i J.F. Zafra.

 

Compartir:

Informació relacionada

Institucions
TMB
Servei
Infraestructura
Seccions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB