Dissabte, 27 de novembre de 2021

Nous tallers de creativitat, repte “Estació del futur”

 

Nous tallers de creativitat, repte “Estació del futur”

Amb la posada en marxa del nou repte “Estació del futur” que ens proposa la direcció de Metro en col·laboració amb la direcció d’Innovació, properament es faran tallers de creativitat per fomentar la generació d’idees.

Albert Piqué / 21.10.20 - 14:33h

Mitjançant tècniques de creativitat i pensament lateral, els participants generaran el màxim nombre d’idees innovadores per donar resposta al repte, cosa que servirà com a reforç i complement a l’espai principal habilitat per al repte a la plataforma TMBinnova.

Es faran 3 tallers en línia a través de la plataforma Zoom que tindran una durada de 2 hores amb un contingut comú en totes les sessions.

Els tallers permetran endinsar-se en el fascinant món de la creativitat. La sessió es dividirà en tres parts. La primera consistirà en revisar de forma breu el funcionament del repte “Estació del futur”. A la segona part es farà una introducció teòrica al concepte de la creativitat: què és, en què consisteix, així com quins són les condicions que l’estimulen. La tercera part ens permetrà conèixer tècniques específiques per desenvolupar el pensament creatiu, que es tractaran des de la vessant teòrica i també des de la pràctica; després, es posaran algunes d’aquestes tècniques en pràctica. En finalitzar la sessió, els assistents podran resoldre els dubtes que hagin pogut sortir durant la sessió al voltant de la creativitat, del procés del repte o de la plataforma TMBinnova.

La data límit per penjar idees és el 4 de novembre.

Compartir:

Informació relacionada

Servei
Seccions
Infraestructura
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB