Dijous, 16 de setembre de 2021

La Maria del Mar, la Irina, l’Estefania i el Freddie, protagonistes de la campanya #UnViatgeSegur

 

La Maria del Mar, la Irina, l’Estefania i el Freddie, protagonistes de la campanya #UnViatgeSegur

Tots quatre són treballadors de TMB i expliquen, en primera persona, com van viure els moments més durs de la pandèmia i els esforços que diàriament realitzen per fer del transport públic un espai segur.

Redacció / 21.04.21 - 07:20h

L'ATM, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, l'AMB,  l'Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà i els diferents operadors de l'àrea de Barcelona han posat en marxa la campanya de comunicació #UnViatgeSegur. 

La campanya està formada per diferents vídeos testimonials breus i per una sèrie de podcast protagonitzats per treballadors i usuaris del transport públic. Quatre dels vídeos de la campanya estan protagonitzats per la M. del Mar García, agent d'atenció al client; la Irina Domènech, comandament del centre d'explotació de Bus; l'Estefanía Torrado, tècnic d'operació de línies automàtiques, i el Freddi Latorre, conductor de Bus. Tots quatre expliquen en primera persona com van viure els moments més durs de la pandèmia i els esforços que diàriament realitzen per fer del transport públic un espai segur.

 

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB