Lourdes i Leo recullen amb el conseller delegat la Medalla d'Honor de Barcelona atorgada a TMB

Es tracta d’una agent d’atenció al client i d’un conductor que, en representació de tots els treballadors i treballadores de TMB, acompanyants del conseller delegat, van rebre la Medalla d’Honor de Barcelona 2021.

Redacció / 01.12.21 - 10:31h

Ahir a la tarda, al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, l'alcaldessa Ada Colau va lliurar les Medalles d'Honor de Barcelona 2021, que van ser aprovades pel plenari del Consell Municipal de l'Ajuntament de Barcelona el passat 23 de juliol.

Amb aquest guardó, l'Ajuntament reconeix els veïns, les veïnes i les entitats de la ciutat que amb la pràctica de la seva labor professional o social han contribuït al desenvolupament de la consciència ciutadana i de les virtuts i dels valors cívics. Moltes de les propostes d'enguany valoren la tasca en la lluita contra la covid-19 i són una representació de la societat barcelonina, de com ha fet front a aquesta crisi i dels valors que ha fet falta posar en joc.

La medalla, en paraules del conseller delegat de TMB, Gerardo Lerxundi, és "el reconeixement a un impressionant treball d'un equip de més de 8.000 persones. Estem molt agraïts a l'Ajuntament pel reconeixement".

Enguany, cinc de les medalles reconeixen la tasca dels treballadors i treballadores del transport públic i dels serveis socials de la ciutat, que com a serveis essencials han hagut de fer front a circumstàncies excepcionals tot demostrant una gran vocació de servei públic. Un reconeixement que valora la lluita contra la COVID-19 dels centenars de professionals de la companyia fent front a la greu crisi. Personal de conducció, agents d'atenció al client, mecànics, personal d'infraestructures, tècnics i, en definitiva, tota la plantilla de TMB ha estat clau per mantenir en marxa un servei tan essencial com el transport públic en una situació de màxima dificultat.

Segons declaracions de Lourdes "Estic agraïda a l'empresa per haver decidit que hagin estat els treballadors els que recollissin la Medalla d'Honor. Un orgull i un plaer recollir-la en nom de tots els que hem estat en primera línia des del primer dia de la pandèmia, sentint la por i el vuit dels pocs que sortien al carrer". Per en Leo, conductor de bus, "recollir la medalla en nom dels companys de TMB és un orgull i estic molt content d'haver tingut l'oportunitat de representar-los en aquest acte".

Felicitats, GenTMB!!!
 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB