Divendres, 28 de gener de 2022

L’oferta formativa per a la GenTMB continua creixent

 

UOC

L’oferta formativa per a la GenTMB continua creixent

Cursos amb universitats, escoles de negoci, centres de formació professional o amb fundacions a preus reduïts són a l'abast de la GenTMB

Redacció / 31.08.21 - 08:16h

Amb la voluntat d'incentivar el desenvolupament professional i personal dels treballadors, TMB ha signat convenis de col·laboració amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), la Universitat de Barcelona (UB), la Fundació de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona (IL3-UB) i l'Escola de Negocis EAE Business School, que proporcionen descomptes i avantatges especials als empleats de la companyia. Els cursos es troben a la plataforma Club GenTMB

Així mateix, la plataforma Club GenTMB permet als treballadors tenir accés a més centres formatius amb descomptes i avantatges especials, com l'Escola d'Organització Industrial o cursos de formació professional, com els que ofereix ILERNA Online.

TMB continua treballant per ampliar els convenis i per signar-ne de nous amb altres universitats, escoles de negoci i centres formatius.

Fer-se soci del club GenTMB és molt fàcil. Com que és un club exclusiu, cal utilitzar l'adreça electrònica corporativa. Les persones que no en tinguin poden enviar un correu electrònic a comunicaciointerna@tmb.cat i els indicaran la manera d'accedir-hi. 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB